Alice Herbst
Behind the scenes, Modellbilder 2 kommentarer

Heléne Eriksson gör håret på svenska Top Model vinnaren Alice Herbst inför en plåtning med Hanna B i våras.

Hannas plåtning med Alice Herbst
Behind the scenes Inga kommentarer

Idag plåtade min kära Hanna på Scandic Grand Central i Stockholm. Modellen var Alice Herbst, vinnaren av Top Model 2012. Alice är verkligen en sjukt trevlig och duktig modell! Iuul fixade styling, Helén stod för hår och Susanne ordnade make-up. Jag assade och plåtade behind the scenes bilder. Det var en grymt trevlig och rolig dag! :)

modellplåtningar – behind the scenes
Behind the scenes 1 kommentar

Igår plåtades det modeller ute i den stekheta solen. Jag, Hanna, Peppe och hans vän Slava stod för plåtandet. För modellandet stod Cecilia, Roslinda och Petronella. Hår & makeup fixade Fabiana. Det var en grymt rolig och varm dag! Tack alla inblandade! Om ett tag kommer några av mina bilder från gårdagens sessioner dyka upp här så håll utkik. :)Handbroms
Behind the scenes, Blandat, Kamerautrustning, Modellbilder, conrad 3 kommentarer

Nä nu blir det nog inget mer på ett tag. Cya folks!

Plåtning med Polina
Behind the scenes Inga kommentarer

Idag plåtade jag Polina Krantz.

Hanna fixade makeup. Conrad var med som moraliskt stöd. Tror att vi fick till ett gäng härliga modellbilder. Slänger säkert upp någon av bilderna här på bloggen framöver så håll utkik.

Blöt plåtning
Behind the scenes Inga kommentarer

När jag & Hanna gick och la oss kvällen innan vi  skulle plåta, fullkomligt ÖSTE regnet ned. Då började man tvivla. Även på morgonen regnade det, blåste och var bara 15 grader ute. Såg ut och kändes som oktober-november! Hm… Blixtaggregat och regn är inte världens roligaste kombination. Skulle det bli inställt igen? Nej, vi måste chansa.

Vi mötte upp muan Karin med pojkvän, modellerna Anna, Fredrik & Emma och drog ut på location. Även lillemannen Conrad var med och Julia agerade exemplarisk barnvakt.

Det fick bli reflexskärm till en början men efter ett par timmar slutade det regna och då dammade jag av blixtarna. Allt gick väl inte helt som jag tänkt men det har helt klart blivit några trevliga shots.

Återkommer nog med en första bild här ikväll. :D

MTV & Visibly Clear behind the scenes
Behind the scenes Inga kommentarer

Här är några behind the scenes bilder jag tog i  våras när MTV filmade Marika från Finland. Marika vann en makeover och fick prova på att vara VJ för en dag. Janika Nieminen och Kim Halling gav VJ coaching, Maria Mroxx Akefelt gjorde makeup, Ricki Petrini stylade och Jacob Mohlin filmade.

Fler behind the scenes bilder jag tog den dagen finns på MTV’s hemsida.

Ha en bra dag!

så har det hänt igen :(
Behind the scenes, Blandat 5 kommentarer

Allting var klart. Fredagens plåtning skulle bli av efter massvis av mailande och telefonsamtal kors och tvärs sedan i måndags. Sjukt mycket rekvisita införskaffad och väskorna packade med fotoutrustning. Det var extremt länge sedan Hanna & jag plåtade så vi var minst sagt taggade. Peppe hade köpt mat och dricka.

Vad händer? Jo, modellen jag behövde drar sig ur via sms när det är 8 timmar kvar tills vi ska mötas upp. Glömt att kolla kalendern tydligen…

Usch jag blir så besviken på likgiltiga människor som saknar koll och leker med andras tid. Det som stör mig mest är att jag, Conrad & Hanna åkte hem från landet flera dagar tidigare än nödvändigt, för ingenting.. :(

The Hills/City Look
Behind the scenes 2 kommentarer

Igår plåtade jag under Maybelline New York, H&M & MTV’s makeover tävling. Vinnaren Malin Nordholm blev stylad och fick en The Hills / The City-look. Först fick Malin shoppa loss på H&M för 5000 kr innan butiken öppnades och sedan fick hon make-up av Maybelline’s make-up artist Linda Mehrens nere på Mikas Make-Up Academy. Allt filmades av MTV. Det var en rolig dag! Kommer visa upp några bilder här vid ett senare tillfälle.

GLAD PÅSK!

Goddess of glamour part 1
Behind the scenes 7 kommentarer

Idag smygstartade MTV:s Goddess of Glamour tävling som sponsras av Gillette och jag hjälpte MTV att plåta de första tävlingsbidragen. Platsen var Globen. Där fanns hundratals övernattande små kvinnliga extremister som väntade på att Tokio Hotel skulle dra igång sitt stora gig för första gången i Sverige.

Många av dem hade trotsat den bistra svenska vinterkylan och sovit där i kön på marken flera nätter i rad. Man blev faktiskt nästan lite orolig för dessa små huttrande varelser. När vi kom kändes det som att de alla låg i ide, iklädda täckjackor under små filtar.

Well, jag mötte upp MTV-crew med Kenza i spetsen och hade kameran redo. Det blev snabba shots till höger och vänster. Det var apkallt och vinden blåste iskall snö överallt. De tävlande var jätteduktiga och riktigt tappra måste jag säga. Alla som vi plåtade är nu med i tävlingen som egentligen drar igång ”officiellt” senare i vår. Trots kylan var det en riktigt rolig dag! :)

dagens plåtning
Behind the scenes Inga kommentarer

Idag plåtade jag Isabelle på eftermiddagen. Annelie fixade makeup & hår.
Det var kanonroligt! :D

Om ni vill se några av bilderna får ni hålla utkik här.
Trevlig kväll!

hannas plåtning
Behind the scenes 2 kommentarer

Mitt i den stränga vinterkylan valde Hanna att plåta underkläder hela dagen. Tur att det var inomhus (fast jisses så kallt det var där inne)! Karin fixade jättebra makeup & hår. Modellen var Emma.

Jag var ljusassistent och försökte samtidigt plåta lite  behind the scenes med den lilla partykameran Panasonic LX3.  Det var en rolig dag och jag tror att Hanna fick till ett helt gäng supergrymma bilder! Håll utkik på hennes blogg.
Om ett tag lär de färdiga bilderna från plåtningen dyka upp där! :)

snart
Behind the scenes 3 kommentarer

Sorry för att det inte händer så värst mycket här för tillfället. Det händer iaf en del behind the scenes som inte märks. Införskaffar & bygger ihop rekvisita inför nästa foto-idé. Tror att det kan bli kul & hoppas på några sköna bilder när det väl blir dags att dra igång mitt lilla projekt.

Ha det gott så länge! :)

behind the scenes
Behind the scenes 6 kommentarer

Varken Hanna eller jag är särskilt långa, vilket här framgår med all tydlighet. :)

modellplåtning idag
Behind the scenes Inga kommentarer

Idag har jag & Hanna plåtat Josephine. Muan blev sjuk så Hanna fick göra makeup & hår men det gick finemang.

Först plåtade Hanna under en bro och sen plåtade jag en bit bort innan solen gick ned. Josephine är verkligen en superduktig modell! Liten, söt & tålig som tusan. Trots att det endast var ett par grader ute och andedräkten nästan frös till is hördes inte ett enda klagomål när hon posade i tunna sommarkläder. Annat var det med oss andra…

Bilder kommer inom kort. Enjoy behind-the-scenes bilderna ovan så länge. Nu är det strax dags för NFS racing hemma hos Henning.