Hanna & Conrad
Blandat, conrad 1 kommentar

Nu har Hanna gått över tiden nästan en vecka och vi väntar spänt på Conrads syskon. To be continued….

red baron
Blandat Inga kommentarer

Här har vi en eldigt röd spansk slända. Jag kände mig som värsta sortens närgångna paparazzi när jakten pågick. Det finns en större version i kategorin macro.

macro
Blandat Inga kommentarer

Macro från i somras. Det syns väl vad det är? Finns som större i kategorin macro.

Till helgen ska jag & Hanna på 3D ultraljud för att titta på Conrads blivande syskon och dessutom har jag och Mark planerat in en liten photoshoot.

Can’t wait! :)

Back in town
Blandat, conrad Inga kommentarer

Åter igen på plats efter lite stekande sommaräventyr med familjen, både vid spanska Costa del Sol samt i det soliga Bergslagen. Veckorna skulle kunna sammanfattas med två ord: god mat.

Min envisa dator, som endast behagat starta när den känner för det (sedan ca 10 månader tillbaka… long story), har efter en vända till försäljaren fått ett sprillans nytt grafikkort och verkar nu starta varje morgon utan bråk! Grymt bra! Kan knappt fatta ännu vilken lyx det är att kunna starta datorn när jag vill. Tidigare kunde det ta flera dagar innan den behagade starta. Nu är det bara att börja gå igenom sommarens bilder.

Have a good one folks & keep shooting!

In the oven
Blandat 3 kommentarer

Igår var Hanna & jag på ultraljud. Om allt går vägen får Conrad ett litet syskon innan årets slut!

Spännande! :)

Moster Ellens student
Blandat, conrad Inga kommentarer

Igår tog Conrads moster Ellen B studenten i Bromma. Conrad, aka Magoo iförd sin klassiska Sean-Connery-i-Åskbollen-typ-hatt, kikade såklart förbi, spanade in flaken, diggade lite beats och sniffade lite på dimman av öl som låg tung över Bromma. Han gillade det.

Fullgubbe i månen
Blandat 3 kommentarer

Gubben i månen var ganska intensiv igår kväll. Var tvungen att ta en snabb porträttbild på honom innan läggdags.

Det blev hyfsat detaljerat för att vara handhållet utan stativ tycker jag. Använde en 1D Mark IV, 70-200/2.8 samt en Sigma 2x extender. Det finns en något större version av bilden i albumet ”mixed”.

Gregory Crewdson
Blandat 2 kommentarer

Kan rekommendera ett besök på utställningen med fotografen Gregory Crewdson som går mellan 19 mars till 12 juni på Kulturhuset i Stockholm. Fri entré dessutom.

Jag, Hanna & Magoo spanade in bilderna idag. Grymt coola!

Jag känner tyvärr inte till särskilt många fotografer men hade råkat se en dokumentär om den här och hur han jobbade så jag ville passa på att kika på bilderna i lite större format.

Det är lite mer filminspelning över hans arbetsmetoder… typ 50 assistenter, filmljus överallt, lyftkranar, avspärrade kvarter, snökanoner, rök- och regnmaskiner. Jag tror att han har en något saftigare budget för sina plåtningar än de flesta. :)

Under Ytan
Blandat 3 kommentarer

Snorklade runt i Röda Havet tidigare i år, precis innan alla demonstrationer satte igång i Egypten. Det var bland det coolaste jag sett under vatten! Färgglada fiskar, bläckfiskar och koraller precis överallt! Ibland fick jag känslan av att jag var hajmat men någon haj syntes inte till som tur var. :)

Några av bilderna ovan finns förresten som lite större i mixed albumet här.

Skymning i Egypten
Blandat 3 kommentarer

En vinkel av hotellet Arabia Azur Resort i Hurghada, Egypten, strax efter skymningen runt kl 17.

Hurghada
Blandat 3 kommentarer

Conrad, Hanna, jag, Julia, Emelie, Lena & Janne har spenderat en vecka i Hurghada, Egypten. :) Här har vi en nöjd Hanna i Röda Havet. Återkommer inom kort med lite fler bilder…

Gott Nytt År!
Blandat, conrad 2 kommentarer

Gott Nytt År!

Hoppas kunna fotografera lite mer under 2011 än vad jag hunnit med under det gångna året. Have a good one och ta det lugnt med raketerna! :)

vinter
Blandat 4 kommentarer

Helgen har bland annat spenderats ute i det iskalla snökaoset på stan.

Handbroms
Behind the scenes, Blandat, Kamerautrustning, Modellbilder, conrad 3 kommentarer

Nä nu blir det nog inget mer på ett tag. Cya folks!

snart…
Blandat Inga kommentarer

…är det semester! ;)