Lederhosen
conrad Inga kommentarer

Igår kväll fick Magoo testa mina gamla Lederhosen som jag hade en gång när jag var i hans storlek… Hehe! :)

Flirt flirt
conrad 1 kommentar

Idag på Donken flirtades det stenhårt med en snygg tjej som satt vid bordet bredvid… :)

Hanna & Conrad
Blandat, conrad 1 kommentar

Nu har Hanna gått över tiden nästan en vecka och vi väntar spänt på Conrads syskon. To be continued….

VIP driver
Modellbilder, conrad 4 kommentarer

Nu är det inte alls långt kvar tills Junior får ett syskon, om allt går vägen! Därför dammade jag av blixtarna idag och plåtade Hannas gigantiska mage. Passade på att även ta ett par bilder på unge herrn. Varje gång han passerade kanten till den vita pappersfonden snubblade han i bästa Grevinnan och betjänten-stil och rev upp revor som skulle göra en pappersförstörare grön av avund. ;)

superconrad
conrad Inga kommentarer

Idag busade jag och Conrad lite innan lunch. Han drog på sig sin fina stålmannen-outfit och satte sig tillrätta på sitt flygplan. Jag dammade av de gamla blixtarna och rullade ned den svarta fonden. Den intet ont anande superhjälten var full av förväntan.

Att behöva sitta still var tydligen hemskt. Att det sedan blixtrade och sprutade rök var tusen resor värre. Conrad blev på skitdåligt humör omedelbart så jag var tvungen att snabbt packa ihop prylarna igen efter endast ett par minuters blixtrande och trösta den lille herren med köttbullar & pannkakor istället.

Så snart hjälten förträngt hur hemskt det var kommer jag att göra ett nytt försök. :)

Back in town
Blandat, conrad Inga kommentarer

Åter igen på plats efter lite stekande sommaräventyr med familjen, både vid spanska Costa del Sol samt i det soliga Bergslagen. Veckorna skulle kunna sammanfattas med två ord: god mat.

Min envisa dator, som endast behagat starta när den känner för det (sedan ca 10 månader tillbaka… long story), har efter en vända till försäljaren fått ett sprillans nytt grafikkort och verkar nu starta varje morgon utan bråk! Grymt bra! Kan knappt fatta ännu vilken lyx det är att kunna starta datorn när jag vill. Tidigare kunde det ta flera dagar innan den behagade starta. Nu är det bara att börja gå igenom sommarens bilder.

Have a good one folks & keep shooting!

Böljande sommarvärme
conrad 2 kommentarer

Efter ett midsommaräventyr i Nora som inkluderade bland annat dans kring majstång, femkamp och borttappad radiostyrd helikopter (inklusive filmkameran som satt på den.  Fasen visst låter det lite irriterande, man vill ju se filmen nu!) är det inte bara vi som är åter i stan, utan även den intensiva värmen.

Grymt skönt!

Conrad tog sig därför ett svalkande kvällsdopp innan middagen nu ikväll.

plaskis
conrad Inga kommentarer

I morse badades det hejdlöst i populära Plaskis tillsammans med de lika gamla polarna Leo & Emil. Efter det för årstiden tämligen friska badet satte Magoo på sig sin blå hatt, lutade sig långsamt men bestämt tillbaka i en bekväm viloposition och avnjöt därefter i lugn och ro en sjuuukt god årgångsnapp. Not! Nä, istället smetade han i ett obevakat ögonblick glatt ut en klibbig bananmix över alla kläderna och halva vagnen, till hans pappas stora lycka. ;)

Moster Ellens student
Blandat, conrad Inga kommentarer

Igår tog Conrads moster Ellen B studenten i Bromma. Conrad, aka Magoo iförd sin klassiska Sean-Connery-i-Åskbollen-typ-hatt, kikade såklart förbi, spanade in flaken, diggade lite beats och sniffade lite på dimman av öl som låg tung över Bromma. Han gillade det.

Fullt ös!
conrad Inga kommentarer

Det är väldigt roligt och annorlunda jämfört med den vanliga vardagen att få vara pappaledig med lille Conrad. Det är fullt ös hela tiden! Hinner knappt ta fram kameran och när jag väl gör det blir det oftast ganska kladdiga bilder. :)

Great Balls of Fire
conrad Inga kommentarer

Ikväll har Mr. Magoo lirat sköna egenkomponerade låtar på sitt lilla piano.

Trevlig helg! :)

Gott Nytt År!
Blandat, conrad 2 kommentarer

Gott Nytt År!

Hoppas kunna fotografera lite mer under 2011 än vad jag hunnit med under det gångna året. Have a good one och ta det lugnt med raketerna! :)

conrad
conrad 2 kommentarer

Jag tog en studiobild på vår lille Conrad när han var drygt 6 månader gammal. Två blixtar framifrån samt en tredje för att belysa den vita fonden. Precis innan bilden togs smackade han i backen när han lutade sig mot en annan fotpall men han repade sig förvånansvärt snabbt och strax därefter kunde han modella vidare utan problem. :)

Bilden använde vi som dopinbjudan.

nöjd
conrad Inga kommentarer

Mat & bad = nöjd bebis

bolognese party
conrad Inga kommentarer

Bolognese sauce (ragù alla bolognese in Italian, also known by its French name sauce bolognaise) is a meat-based sauce for pasta originating in Bologna, Italy. (Wikipedia)