Plåtning med Lisaplace
Behind the scenes 1 kommentar

Idag blev det en ganska improviserad plåtning med Lisa i varierande svensk väderlek. Vi fick till några riktigt sköna sommarporträtt och dessutom en märklig busbild med en vattenkanna. Bilderna kommer upp här så snart jag hinner så stay tuned folks. Have a good one! :)

BTS med Matilda
Behind the scenes 3 kommentarer

Idag plåtade jag supersöta & trevliga Matilda Andersson. Makeup stod mycket duktiga Linda Jönsson för. Matildas oufit bestod av bla en svart kjol och en svart topp från Weekday som jag köpte häromdagen för en spottstyver eftersom det var 75% rabatt. Sedan assisterade jag Hanna när det var hennes tur att plåta Matilda. Det var en supertrevlig dag!

Nedan följer några märkliga retroaktiga behind the scenes bilder från idag. I morgon bitti är det dags för en ny liten photoshoot!  :)

photo.net pics erased
Blandat 5 kommentarer

Har under de senaste åren laddat upp modellbilder på en sajt som heter photo.net. Man kunde få tiotusentals sidvisningar på vissa fotografier men knappt en enda vettig kommentar eller röst. Det kändes därför ganska bra nu ikväll när jag beslutade mig för att radera alla mina 34 bilder där.  Iof är det aldrig kul att radera bilder men samtidigt kan man nå en gräns när man inte längre vill dela med sig eller visa upp några bilder om ändå ingen uppskattar det man gör. Det är lite samma syndrom som fs lider av tycker jag.  Jaja, spelar roll egentligen! Sov gott folks!

Behind the scenes 2
Behind the scenes 9 kommentarer

Här är ytterligare ett par behind the scenes bilder från plåtningen i lördags. En första bild kan ni se här. Jag är nyfiken på att höra om någon av er har några roliga plåtningar inplanerade i pipeline som ni vill berätta om?

Leonie rocks
Modellbilder 8 kommentarer

Här kommer en bild på Leonie som jag tog igår. Kunde inte hålla mig borta från datorn som jag hade tänkt…  Vad kan man säga? Guns n’ Roses meets Jurassic Park typ. :) Makeup & hår by Karin.

Jag har laddat upp en något större version bland porträtten.
Klicka här för att se den större.

behind the scenes med Leonie
Behind the scenes Inga kommentarer

Idag har man varit ute i stekheta solen och plåtat Leonie Alber som är en kanontrevlig och superduktig modell. Jag plåtade faktiskt henne för bara någon vecka sedan. Hanna plåtade Johanna samtidigt idag. Makeup & hår stod duktiga Karin Johansson för. Jag & Leonie körde två outfits med olika locations i bakgrunden.

Nu i semestertider (YES FINALLY!) kan det dröja lite innan jag får möjlighet att visa upp slutresultatet här men tills vidare kan jag erbjuda några behind the scenes bilder från idag. Trevlig kväll! :)

Henrietta No. 3
Modellbilder 3 kommentarer

Snart är det min tur att få vara ledig och slippa sitta inlåst på kontoret. En liten paus från smattrandet på det rangliga tangentbordet och stirrandet på den darrande epilepsiskärmen kan aldrig vara fel. Skall bli riktigt trevligt! Hoppas att solen behagar visa upp sig en smula.

Här kommer en tredje bild på Henrietta Bergman. Lite mer vidvinkel. Makeup by Fabiana Coelho Corte. På lördag är det dags för nästa modellplåtning!
Have a good one folks!

Henrietta No.2
Modellbilder 2 kommentarer

Slänger upp en bild till på Henrietta Bergman. Make av Fabiana Coelho Corte.
Ha en trevlig dag!

Henrietta
Modellbilder 7 kommentarer

Här är en porträttbild på Henrietta Bergman, som jag tycker är en grymt duktig modell. Makeupen är gjord av Fabiana Coelho Corte. Hoppas att ni gillar bilden lika mycket som jag! :)

Rebecca No.2
Modellbilder 10 kommentarer

Godkväll people!
Slänger in ytterligare en bild på Rebecca Ploj. Makeup av Fabiana Coelho Corte. Har reducerat färgmättnaden en del. Är det någon som har några roliga plåtningar på gång som ni vill berätta om? Sådant är alltid kul att höra. :)

Fler behind the scenes
Behind the scenes 5 kommentarer

Slänger upp ytterligare några behind the scenes bilder från modellplåtningen den 5 juli då vi var sammanlagt 4 glada fotografer, 5 snygga modeller & en duktig mua som roade oss kungligt en hel söndag. Jag brukar alltid vara noga med att hålla mig på rätt sida av linsen (dvs bakom) men Hanna lyckades fånga mig på några bts-bilder som ni kan se nedan. Jag har redan börjat ladda upp några modellbilder från dagen men håll utkik, för det kommer fler. :)
Ha en bra dag!

Rebecca No.1
Modellbilder 6 kommentarer

Den svenska sommaren är allt bra märklig. För inte länge sedan undrade man vilken skyddsfaktor man borde ha och nu har fokus legat på frågan hur man torkar sina vattensjuka skor på bästa vis. Regn, regn och åter regn!

De senaste dagarna har kretsat kring blåbärsplock, sällskapsspel, film och tända brasor. Mysigt på sitt sätt men en dallrande, stekande sommarvärme skulle inte sitta fel när almanackan trots allt påstår att det är juli, kungen bland sommarmånaderna.

Bifogar en första bild på Rebecca Ploj som jag tog för en vecka sedan när vi plåtade. Rebecca var jättetrevlig att arbeta med och hon hade massvis av coola poser på lager. Makeupen är gjord av Fabiana Coelho Corte. Jag har laddat upp en lite större version i porträttalbumet. Klicka här för att komma direkt dit.

Leonie No. 4
Modellbilder 4 kommentarer

En liten närbild på Leonie från söndagens plåtning kan väl aldrig vara fel att visa upp? Sov gott folks! :)

Finns det trevliga fotosidor?
Blandat 20 kommentarer

Jag undrar om någon har något tips på roliga & trevliga sajter där man kan ladda upp sina fotografier för att ge och få kritik? Jag har under perioder testat bla fotosidan.se, photo.net och modellbilder.se men ingen av dessa sajter har gett mig särskilt mycket mer än ångest, tvivel och komplett radiotystnad, något som lätt dödar kreativiteten. Fotosidan.se var iof riktigt trevlig för ett par år sedan men sedan dog den. Det trevligaste och vänligaste alternativet jag känner till för tillfället är väl DeviantArt även om den sajten främst riktar in sig på andra konstformer än foto. Tips på schyssta, trevliga fotosajter emottages gärna och de behöver definitivt inte vara på svenska.

Ha det gott!

modellbild No.3 på Leonie
Modellbilder 4 kommentarer

Slänger upp en tredje bild på Leonie Alber som jag tog i söndags när vi plåtade. Makeupen står Fabiana Coelho Corte för, som tidigare nämnts. För att bryta av det lite får denna bilden vara i färg. Klicka här för att se den lite större.

Cheers, over & out! :)