these boots were made for walking
Modellbilder 2 kommentarer

Modell: Malin H
Make & Hår: Vadim

Det skaaaa gååå! :)
Slängde upp en lite större version under porträtt.

måndag…
Modellbilder 9 kommentarer

Modell: Malin H
Makeup & hår: Vadim

Här är ytterligare en liten cowgirl bild från lördags kväll. Igår lunchade jag & Hanna med Denise, Vanessa & Stina. Såg en smått galen men bra film som heter the boat that rocked. Mycket skön musik i den.
Ha en bra vecka!

Malin
Modellbilder 2 kommentarer

Modell: Malin H
Makeup & hår: Vadim

Ja här har vi då en av gårdagens bilder som jag tog på Malin. Hatten & bootsen är Hannas och västen, tro det eller ej, är en gammal släktklenod som Peppe brukade springa omkring i när han var fyra år gammal! :)
Ha en skön söndag!

plåtningen
Behind the scenes 4 kommentarer

Jag hade hoppats så mycket mer på dagens plåtning, tyvärr alltså. Det var så många fotografer och modeller som skulle plåta kors & tvärs osv att av dagens alla timmar blev det endast ca 30 minuter över (innan det blev mörkt) som jag kunde plåta Malin som ville ställa upp (nej alla modellerna ville inte plåta!). Det blev iaf några ganska coola bilder med Malin som jag kommer slänga upp här vid tillfälle. Makupartisterna gjorde ett lysande jobb & Peppe hade i vanlig ordning fixat & ordnat en massa bekvämligheter! Tack Peppe! :)

modellplåtning idag!
Blandat 3 kommentarer

Ska verkligen bli roligt att plåta igen!
Det var ett bra tag sedan jag tog i kameran. Någon gång i somras var det nog. Hoppas iaf att det ska bli någon trevlig bild idag som kanske t o m dyker upp här vid tillfälle.

Have a good day & enjoy the sun!

Plåtning imorgon
Blandat 1 kommentar

Nu börjar planerna inför morgondagens modellplåtning ta form. Det ser ut att bli ett roligt gäng! :) Fyra fotografer, ett par modeller och några muor. Än är det inte för sent att höra av dig med bilder till t f p @ f o t o g r a f i e r . s e om du är en kvinnlig modell i sthlm som är intresserad och kan vara med imorgon från ca kl 11 till skymning (typ).

Trevlig fredag folks!

en önskan
Blandat Inga kommentarer

Jag önskar mig en fjärrkontroll som man kan ha när man cyklar till och från jobbet. :) Med den ska man kunna deleta alla blinda bilister, omdömeslösa fotgängare & långsamma cyklister som inte flyttar på sig.  Behöver jag nämna att ingen av dessa kategorier någonsin släpper blicken från sin precious Iphone för att titta bakåt när man kommer? Slänger in en liten bild på Leonie Alber från i somras. Make av Fabiana Coelho Corte.

TFP Modell sökes
Blandat 4 kommentarer

Är du modell och behöver nya bilder?
Nu på lördag tänker Hanna, Jessica, Peppe & jag plåta modeller utomhus om allt går vägen. :) Makeupartister tror jag att vi har så att det räcker men vi känner att det skulle vara kul med ytterligare någon kvinnlig modell.

Om du är en modell med i vart fall viss tidigare erfarenhet och känner att det skulle vara kul, skicka ett mail till t f p @ f o t o g r a f i e r . s e.

Bifoga tre bilder på dig själv, berätta vilka storlekar du har och lämna gärna ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Tanken är att vi alla ska ha roligt och få en massa bra bilder.

Fyra fotografer som plåtar på en och samma dag kan ju vara trevligt om man är modell. Om du inte skulle passa till denna plåtningen kanske det kan komma fler möjligheter framöver. Vem vet?

Ha en bra dag! :)

close-up Matilda
Modellbilder Inga kommentarer

Modell: Matilda
Makeup & hår: Linda

Tjohej så var det äntligen måndag igen! :)
Helgerna har verkligen en förmåga att swoscha förbi i raketfart…
Bifogar ett porträtt på söta Matilda som jag tog i somras strax innan Hanna skulle plåta henne nere på stranden. Det blev ett par snabba improviserade shots med en liten silvrig reflexskärm som hjälp.

solsken
Modellbilder 3 kommentarer

Modell: Lisaplace
Makeup: Hanna

Vilket vackert väder!
Igår var jag & Hanna ute med båten ett par timmar. Hanna låg och vilade medan jag försökte fiska. Jag gör nog något nybörjarfel eller så är är fisken en numera utdöd art. Inte tillstymmelse till napp, haha. Det var iaf skönt att vara utomhus en stund. Idag blev det frulle i solen ute på balkongen.
Have a good one people!
:)

Friday I’m in love
Modellbilder Inga kommentarer

Modell: Matilda Andersson
Makeup: Linda Jönsson

När jag ser mitt välanvända skrivbord brukar jag trösta mig med Einsteins ord:
If a cluttered desk signs a cluttered mind, Of what, then, is an empty desk a sign?

Nu är den äntligen här, fredagen! Enjoy it folks! :)

Fröken Ploj
Modellbilder 4 kommentarer

Modell: Rebecca Ploj
Makeup & hår: Fabiana Coelho Corte

Några behind the scenes bilder från plåtningen finns här.

Ikväll efter jobbet är det dags för arbetsplikt nere på båtvarvet. Undrar vad man ska få göra… städa, måla, snickra kanske?
Ha en bra onsdag! :)

en hoppfull bild
Modellbilder 14 kommentarer

Modell: Lisaplace
Makeup: Hanna

Ibland kan man liksom bara inte sitta still… :)

Helgens äventyr
Blandat 2 kommentarer

Adrian inspekterar masten

Vilken grymt bra helg vi fick med Force’s katamaran!
Lördagen bjöd på sol & förvånansvärt mycket bad, bla hängandes i rep efter båten. Vi besökte bla Birka och sedan hittade vi en vacker lugn vik vid en liten öde ö.

Grillning, fiske, foto-snack & kortspel stod på agendan. Fiskelyckan var dock allt annat än god. Den lilla abborren jag fick på kroken tyckte jag synd om så den fick simma tillbaka.  Det var så vindstilla och behagligt när vi skulle lägga oss i gryningen att det blev läge att bada igen, denna gång i mörker.

Snapshotsen ovan tog jag med min lilla partykamera som heter Panasonic DMC-LX3. Du missade väl inte matros Adrian i översta bilden?
Trevlig kväll! :)

Walewatching weekend
Blandat 2 kommentarer

Idag efter jobbet bär det av ut på djupt vatten med Fred Firestarter’s stora katamaran. Ska bli intressant. Aldrig seglat sådan tidigare. Fred blir ansvarig kapten. Henning blir styrman och gör i praktiken Fred’s jobb. Engelsmannen Burt ansvarar för svabbning av däck samt städning av toalett (om sådan finns). Eftersom jag tar med fiskespöt är jag givetvis fiskeansvarig. Har packat ned min stora wobbler så att man kanske kan få en val på kroken eller nåt.

Trevlig weekend! :)

PS. Bilden ovan tog jag utanför Monterey i Kalifornien förra året. Valen, som var lika stor som båten, simmade precis under oss. Det var tyvärr för nära för tele. Skulle haft vidvinkel… fast det är ju inte något man direkt räknar med när man ska plåta val.