Happy Halloween
Blandat 5 kommentarer

Trevlig Halloween folks! Mohahaha! :)

Josephine
Modellbilder 3 kommentarer


Modell: Josephine
Makeup & Hår: Hanna

Här kommer en första bild från gårdagens modellplåtning med Josephine. Hoppas att ni också gillar den. :)

modellplåtning idag
Behind the scenes Inga kommentarer

Idag har jag & Hanna plåtat Josephine. Muan blev sjuk så Hanna fick göra makeup & hår men det gick finemang.

Först plåtade Hanna under en bro och sen plåtade jag en bit bort innan solen gick ned. Josephine är verkligen en superduktig modell! Liten, söt & tålig som tusan. Trots att det endast var ett par grader ute och andedräkten nästan frös till is hördes inte ett enda klagomål när hon posade i tunna sommarkläder. Annat var det med oss andra…

Bilder kommer inom kort. Enjoy behind-the-scenes bilderna ovan så länge. Nu är det strax dags för NFS racing hemma hos Henning.

Leonie Rocks IV
Modellbilder 3 kommentarer


Modell: Leonie Alber
Makeup: Karin Johansson

Här har vi ytterligare en rockbild från en av sommarplåtningarna. Den är faktiskt tagen samma dag som bilden i det tidigare inlägget. Lite annan outfit bara! ;)

Haft en bra helg?

Edit: Ps. Bilden finns förresten i något större format på min andra sajt modellsidan.se.

pink vision
Modellbilder 6 kommentarer

Modell: Leonie Alber
Makeup: Karin Johansson

Slänger in en liten solig sommarbild. Kanske kan passa nu när det börjar bli smårisigt väder ute? :)

the first rule…
Modellbilder 5 kommentarer

…och så en aningen mer fighting-inspirerad bild från lördagens lilla session. :)

talkin’ to me?
Modellbilder Inga kommentarer

Kan väl lika gärna pytsa upp ytterligare en bild på Johan W från i lördags, här med en något mer galen blick. :)

Ja så var det äntligen måndag igen! Fantastiskt skönt på alla vis – not. Igår såg Hanna & jag Män som hatar kvinnor. Måste säga att för att vara en svensk film var den riktigt bra gjord. Inte sådär överspelat hela tiden som svenska filmer brukar vara. Dessutom kändes det som att manuset följde boken ganska mycket.

Enjoy your Monday!

dragon’s back
Modellbilder 1 kommentar

Eftersom Johan W är jurist har han skaffat sig diverse gaddningar med juridisk inriktning. Försökte skapa ett ganska dramatiskt ljus med mycket skuggor. :)

Fighter
Modellbilder 6 kommentarer

Let me introduce Johan W som jag plåtade för någon timma sedan. Satsade på ganska dramatiskt ljus och mycket attityd. :)

Ha en skön lördagskväll folks!

summer dayz
Modellbilder 2 kommentarer

Modell: Leonie Alber
Makeup: Karin Johansson

När jag hittade några gamla sommarbilder på Leonie idag fick jag en intensiv längtan efter sommar och stekande värme. Those were the days! Slänger upp en av bilderna här ovan.

Snart kommer Johan och vi ska plåta ett gäng hårda bilder för skojs skull.

nattvakt
Blandat Inga kommentarer

Igår natt hade jag & John det makalöst roliga nattpasset nere på båtklubben mellan kl 22.00 till 05.00. Hade med mig min lilla Canon Ixus 850IS så att jag skulle kunna plåta alla skumma bovar i den iskalla dimman. Det var kavlugnt förutom en och annan bråkig gräsand. För att inte somna på passet fördrev vi tiden med att spela x-box, lyssna på musik samt se ett par DVD filmer.
Trevlig helg! :)

Söndagspyssel
Blandat 2 kommentarer

Jehepp så var helgen snart till ända. Tyvärr blev det ingen plåtning idag av olika orsaker. Men det dyker säkert upp någon annan helg framöver som man kan plåta på.

Förutom en grymt god middag på Koh Phangan har jag passat på att byta ut lite modellbilder på min andra sajt, modellsidan.se. Alltid lika jobbigt att radera bilder men man måste ju! :) Tog bla bort gästboken helt eftersom den saknade spamskydd och verkade omtyckt av världens alla skrivglada spammare, hehe.

I samband med att jag läste om den onödigt hårt retuscherade Ralf Lauren modellen upptäckte jag en ganska märklig blogg som visar upp en del riktigt roliga photoshop-misstag: Photoshop Disasters.

Trevlig kväll!


Båtupptagning
Blandat Inga kommentarer

Ja då är hösten officiellt här eftersom vi tagit upp båten idag. Vilket grymt bra höstväder! Riktigt skönt att vara ute och arbeta med båtupptagning en dag som denna. :)

Får se hur det blir med morgondagens plåtning. Troligtvis blir det tyvärr inte som jag hade planerat utan jag får improvisera ihop något nytt på plats imorgon.

planering
Blandat 1 kommentar

Yes! Nu på söndag planerar jag att plåta lite igen och denna gången ska det bli lite kul wild and crazy bilder om allt går vägen som jag tänkt. Jag planerar bla en shoot som ska ha vissa kopplingar till en av mina gamla bilder, huvudrätten… Får se om jag lyckas genomföra det hela. Hoppas att vädret blir bra också! Regn och blixtar brukar förvisso höra ihop men mina kamerablixtar håller nog inte med! :)

Haj anyone?
Blandat 12 kommentarer

Kanske känner någon någon runt Sthlm som är intresserad av att köpa en haj som heter Jan? Jan börjar bli lite för stor (svårt att mäta men runt 20 cm lång kanske) för mitt akvarium (sötvatten). Nu är det dags för Jan att hitta något större och flytta hemifrån om han inte ska sluta sina dagar som hajfenssoppa. Enligt Google ska Jan (Paroonhaj, Pangasius sanitwongsei) bli runt 2,75 meter eller något när han blir stor. Jan är pigg och gillar de flesta andra fiskar… till middag.  :)