God Jul
Blandat 4 kommentarer

God Jul på Er alla! :)

Josephine
Modellbilder 2 kommentarer

Modell: Josephine
Makeup & Hår: Hanna

Snart är det dags för lite efterlängtad ledighet Mycket trevligt minsann! :)
Här är en bild från i höstas när jag plåtade Josephine.

hannas plåtning
Behind the scenes 2 kommentarer

Mitt i den stränga vinterkylan valde Hanna att plåta underkläder hela dagen. Tur att det var inomhus (fast jisses så kallt det var där inne)! Karin fixade jättebra makeup & hår. Modellen var Emma.

Jag var ljusassistent och försökte samtidigt plåta lite  behind the scenes med den lilla partykameran Panasonic LX3.  Det var en rolig dag och jag tror att Hanna fick till ett helt gäng supergrymma bilder! Håll utkik på hennes blogg.
Om ett tag lär de färdiga bilderna från plåtningen dyka upp där! :)

vinter nollnio
Blandat 1 kommentar

Oj vad snabbt det går! Snart är det jul. Det iskalla vintervädret är faktiskt lite mysigt. Enda nackdelen är att jag inte cyklar till jobbet nu när vägarna ser ut som de gör.

Jag hade hoppats hinna med i vart fall någon av de nya foto-idéerna innan jul men det blir stört omöjligt. Väntar dessutom på lite mer rekvisita från utlandet. Får satsa på att plåta lite under julledigheten istället. Ska bli jättekul!
Det kliar verkligen i avtryckarfingret nu!!!

Igår kväll hade Forsling sitt vernissage ”Still Life and Death 2009″ för att hylla sin senaste akryltavla och vi var ett gäng nyfikna som drack glögg & jäger framför hans DVD brasa och lyssnade på julsånger.

Igår morse var jag & Hanna hos barnmorskan igen. Det är lika roligt att lyssna på bebisens snabba små hjärtslag varje gång. Den har en förvånansvärt aktiv livsstil inne i Hannas mage. Ropar man tex ”Give me five” brukar den omgående göra det där inifrån och så ser man hur magen rör sig.

Ha en bra dag!

snart
Behind the scenes 3 kommentarer

Sorry för att det inte händer så värst mycket här för tillfället. Det händer iaf en del behind the scenes som inte märks. Införskaffar & bygger ihop rekvisita inför nästa foto-idé. Tror att det kan bli kul & hoppas på några sköna bilder när det väl blir dags att dra igång mitt lilla projekt.

Ha det gott så länge! :)