söndag
Modellbilder Inga kommentarer

Modell: Isabelle Åberg
Makeup & hår: Annelie Lindberg

Idag har jag inte gjort så värst många knop. Igår, däremot, byggde jag ihop en stor byrå från Ikea som jag & Hanna ska ha till bebiskläder, blöjor och sådant om ett tag. :)

ultraljud
Blandat 2 kommentarer

Idag var var det dags för ultraljud i 3D/4D på Tittut. Vi fick se busen ganska bra där inne i magen. Allt såg fint ut! Med oss hem fick vi 2 DVD skivor med en massa bilder & film från ultraljudet. Det känns väääldigt spännande! :)

långfärdsskridskor
Blandat 4 kommentarer

Efter att Hanna var klar med sin plåtning igår gick vi ut och åt libanesiskt på Underbar vilket var riktigt smarrigt! Idag spände jag & Henning på oss långfärdsskridskorna och halkade runt 1,2 mil vid Edsviken. Mycket skönt, särskilt när vi fick medvind.

isabelle
Modellbilder 2 kommentarer

Modell: Isabelle Åberg
Makeup & hår: Annelie Lindberg

Här är en första bild från lördagens plåtning. Hoppas att ni gillar den! :D

dagens plåtning
Behind the scenes Inga kommentarer

Idag plåtade jag Isabelle på eftermiddagen. Annelie fixade makeup & hår.
Det var kanonroligt! :D

Om ni vill se några av bilderna får ni hålla utkik här.
Trevlig kväll!

STANDOFF
Modellbilder 3 kommentarer

Känner för att plåta igen. Kliar i avtryckarfingret. Hoppas kunna styra upp något kul snart. Har ett par fotoidéer som jag skulle vilja förverkliga. :D

hannas mage
Blandat 12 kommentarer

Häromdagen tog jag en snabb bild på Hannas mage för skojs skull.

Den växer hela tiden! :D

S.W.A.T
Modellbilder 6 kommentarer

Här har vi ytterligare en variant på det SWAT-inspirerade temat jag plåtade i måndags. Här fick modellen (precis som fotografen vill jag tillägga) smaka på rökmaskinens tunga ångor utan bekvämligheter som gasmask.

Ha en bra dag! :D

INFERNO
Modellbilder 4 kommentarer

Här kommer ytterligare en bild från den SWAT inspirerade bildserien jag plåtade i måndags. Lite mer crazy vidvinkel (16-35mm) på denna. :)

Bilden finns i något större format i porträttalbumet.

incidenten
Modellbilder 11 kommentarer

Det var evigheter sedan jag sist plåtade, så idag var det kanonroligt att plåta de första bilderna som jag gått och planerat en tid. Inleder med ett SWAT inspirerat tema. Tack Peppe för lånet av rökmaskinen! :)

Hoppas att ni gillar bilden, årets första för min del.

Josephine
Modellbilder 5 kommentarer

Modell: Josephine
Makeup & Hår: Hanna

Har flyttat över ett års bilder från datorn till en extern hårddisk idag, vilket tog en stund. Förr brukade jag även bränna en extra DVD kopia men det blev så mycket bilder nu på en gång att det kändes stört omöjligt. Hur brukar ni göra med era backups? Är ni duktiga och successivt lagrar alla bilder på flera olika ställen eller hur brukar ni göra?

Gott Nytt 2010
Blandat Inga kommentarer

Så var det 2010! Kan inte fatta att det nu är tio år sedan vi pustade ut efter millenniumbuggen som inte krashade flygplan eller förstörde världens alla brödrostar.

Gott Nytt År!