WORK WORK WORK
Blandat 3 kommentarer

Idag ska Hanna plåta en ny modell. Hon har skaffat massvis av coola kläder och jag tror att det kan bli jättebra. Hade gärna varit med och assisterat men dagen måste istället spenderas på upphovsrättsliga frågor inne på kontoret.

Igår blev det bestämt att i nästa vecka ska jag hjälpa MTV med lite plåtning av nya aspiranter som ska tävla i nästa Goddess of Glamour tävling som drar igång i vår. Det kan ju bli kul!

Ha en bra dag i blasket!

iskallt
Blandat, Modellbilder 3 kommentarer


Modell: Isabelle Åberg
Makeup & hår: Annelie Lindberg

I morse var det lite halv-kaotiskt i trafiken pga snö & kyla. Det var runt 20 minusgrader. T-banan gick bara delvis och det fick bli en liten extra promenad i solskenet för att komma till jobbet. Ganska skönt faktisk, även om jag längtar efter att cykla igen (nej ännu är det liiite för kallt & halt för min del).

vinterpromenad
Blandat 4 kommentarer

När Hanna skulle gå och möta modellen & makeupartisten inför hennes plåtning passade jag på att promenixa runt en liten sväng i det iskalla vita snölandskapet. Var bara tvungen att ta en bild på det lilla runda bordet ute på balkongen också… :)

Söndag
Blandat 4 kommentarer

Har nog aldrig sett så mycket snö på balkongen någonsin. Det är säkert en meter snö och det lilla runda bordet har intagit formen av en gigantisk mjukglass never seen to mankind before. Den efterlängtade uteplåtningen i sanden som jag går och planerar känns väldigt långt borta. Det får nog bli en liten söndagspromenad med kameran istället. :)

Fredag fredag fredag
Blandat 2 kommentarer


Yosemite, California, USA

Yes så är det äntligen fredag igen! :D

Ska ni plåta något i helgen? Själv har jag tyvärr inget plåtande på agendan. Hanna har en inplanerad modellplåtning på söndag så då får jag säkert agera assistent samt ta några behind-the-scenes bilder. Eftersom hon är höggravid lär hon få plåta sittandes på en stol, hehe.

Trevlig helg!

Vår, eller inte
Blandat 3 kommentarer

Nu börjar jag tycka att det skulle vara skönt med lite vår och värme! Förutom att man kan lapa sol, åka båt och sitta på uteserveringar är det dessutom klart mycket trevligare att styra upp modellplåtningar utomhus när det är varmt. Tempen visar dock minus 7.8 grader för tillfället så man får nog ge sig till tåls ett tag till…

squirrel yoga
Blandat Inga kommentarer

Satt nyss och kikade igenom några gamla bilder jag tog på en roadtrip i USA och hittade en bild på den lille sköne ekorren som i stillhet avnjöt den fina utsikten längst ute på en klippa vid Grand Canyon. En lite större version av bilden finns i albumet för djur.

Idag har Hanna & jag köpt fina små sängkläder i vitt och blått som busen (den befinner sig fortfarande i magen) ska använda sen i vaggan. Jag blir nästan chockad av att det finns så grymt mycket bebis-pinaler i dessa bebis-butiker. Jag tror inte att man behöver köpa ens en bråkdel av allt som de försöker sälja.

Trevlig valentine’s! :D

Plans
Blandat Inga kommentarer


Solnedgång i Kalifornien. En lite större version finns i USA-mappen.

Så snart snön smält och det torkat upp ska jag försöka genomföra en av uppföljarna till SWAT-temat. Även om det finns likheter kommer nästa shoot dock bli ganska annorlunda tror jag. Mycket av rekvisitan är redan införskaffad men jag väntar fortfarande ett antal postpaket på väg mot Stockholm från andra sidan klotet.

Ha det bra! :D

tänk om…
Modellbilder 2 kommentarer

Modell: Isabelle Åberg
Makeup & hår: Annelie Lindberg

barbie
Modellbilder 4 kommentarer

Modell: Isabelle Åberg
Makeup & hår: Annelie Lindberg

Försökte få till någon slags fluffrosa barbie-stämning eller vad man nu kan kalla det… :)

pink monday
Modellbilder 1 kommentar


Modell: Isabelle Åberg
Makeup & hår: Annelie Lindberg

Oh jääs! Rise & shine people! Äntligen måndag igen! Enjoy! :D