fredag
Blandat Inga kommentarer

Även om jag normalt totalvägrar att plåta bröllop händer det att man får ställa upp för schyssta vänner så igår plåtade jag Per & Julia. Idag sitter de på planet till soliga Aruba vilket inte låter helt fel! :) Nästa vecka ska jag hjälpa MTV med lite bilder igen vilket ska bli roligt.

Hannas mage är stor som en medicinboll, en vild sådan dessutom. Magen rör på sig hela tiden. Det puffas och knuffas non-stop där inne. Häromdagen kunde jag nästan fånga den lilla foten som puffade ut på sidan av magen.

Trevlig helg!

Söndag
Modellbilder 5 kommentarer

Modell: Isabelle Åberg
Makeup & hår: Annelie Lindberg

Vilket underbart solsken idag! Vi ska försöka ta några bilder på Hannas mage om en stund. :D

Sol Snö Sol
Blandat 5 kommentarer

Jag lotsade runt min höggravida Hanna på en liten promenad runt kvarteret. Nu börjar man kunna ana att våren är på väg. :)

38 days countdown…
Blandat 2 kommentarer

…ja, iaf enligt ultraljudet. Till helgen tänker jag plåta Hannas mage igen. :D

Ha det gott folks!

Goddess of glamour part 1
Behind the scenes 7 kommentarer

Idag smygstartade MTV:s Goddess of Glamour tävling som sponsras av Gillette och jag hjälpte MTV att plåta de första tävlingsbidragen. Platsen var Globen. Där fanns hundratals övernattande små kvinnliga extremister som väntade på att Tokio Hotel skulle dra igång sitt stora gig för första gången i Sverige.

Många av dem hade trotsat den bistra svenska vinterkylan och sovit där i kön på marken flera nätter i rad. Man blev faktiskt nästan lite orolig för dessa små huttrande varelser. När vi kom kändes det som att de alla låg i ide, iklädda täckjackor under små filtar.

Well, jag mötte upp MTV-crew med Kenza i spetsen och hade kameran redo. Det blev snabba shots till höger och vänster. Det var apkallt och vinden blåste iskall snö överallt. De tävlande var jätteduktiga och riktigt tappra måste jag säga. Alla som vi plåtade är nu med i tävlingen som egentligen drar igång ”officiellt” senare i vår. Trots kylan var det en riktigt rolig dag! :)

taggad
Modellbilder 2 kommentarer


Modell: Isabelle Åberg
Makeup & hår: Annelie Lindberg

Två veckor utan någon ledig helg. Nåja sånt händer ibland. Bara att gilla läget.

Kul är iaf att de flesta grejor jag beställt på nätet inför en viss kommande plåtning har anlänt. Snubbarna på posten (läs coop) har nog börjat undra vad som händer eftersom jag hämtat paket med mystiska avsändare varannan dag nu ett bra tag. Vissa saker verkar iof nästan omöjliga att komma över men jag är extremt taggad nu.

De flesta kommer säkert fnysa åt det hela men en och annan som tycker CoD MW är kul kanske kan uppskatta det. En förutsättning för att jag ska kunna plåta min idé är att snön försvinner och att naturen torkar upp men det borde iaf hända inom de närmsta månaderna, hehe. Trevligt land man bor i som har snöslask och mörker halva året… not. ;)