Conrads dag
conrad 4 kommentarer

Idag har Conrad, 17 dagar gammal, glidit runt på Kungsholmen i sin snabba vagn och tagit väl vara på det tokfina sommarvädret. Han har både skrattat och gråtit hejdlöst, försökt säga viktiga saker på bebisspråket, avverkat ett oräkneligt antal blöjor samt fått en skinande vit fågelbajs på sin sufflett. Mamma och pappa har bara försökt att hänga med. Pust! Zzzz…

sommarväder!
Blandat Inga kommentarer

Vilken tur vi hade med vädret för idag var det sjösättning av båten. Värsta sommarvädret! Shorts & t-shirt och ändå var det riktigt varmt. Underbart! :)

Lille Conrad, nu två veckor gammal, har haft ett par intensiva dygn och varit ganska ledsen av och till. Trösta, vagga och mata är det som gäller nu. Sömn får vi inte tillräckligt av. Allt här hemma sker numera i slow motion känns det som. Plåtningsprojekt går knappt att tänka på, även om jag faktiskt plåtade en grej för MTV häromdagen.

På kvällen var Conrad mycket nöjd för då fick han sova några timmar ute på balkongen i en sele på min mage. Jisses vad dagarna bara försvinner med en bebis här hemma! :)

Äventyret på BB
Blandat, conrad 18 kommentarer

En bild säger ibland mer än tusen ord så jag låter bilderna berätta det mesta.

Vi körde till KS på eftermiddagen den 29 april efter att Hanna haft värkar i ca 20 timmar. Vi trodde att vi skulle skickas hem igen men barnmorskorna var bekymrade över att Conrads puls höll på att försvinna varje gång Hanna fick värkar (vilket var hela tiden) så vi blev placerade i ett rum ganska omgående.

Hanna var verkligen jätteduktig! Hon hade väldigt ont. Hon fick fem stycken epiduralbedövningar men de inte verkade ge någon effekt, förutom att Hanna inte kunde stå på benen.

Klockan 21:17 röt Hanna till mig ”Baby du kan inte le. Jag vill spy då”. Tyckte det var så roligt att jag var tvungen att skriva ned citatet bums för att inte glömma bort det. :)

Klockan 01:03 den 30 april tittade lille Conrad fram. Den allra sista biten fick han hjälp av en sugklocka som lämnade ett gigantiskt avtryck på hans lilla huvud. Det såg ut som att han bar en stor kinesisk hatt! Jag blev lite bekymrad för ett ögonblick men avtrycket försvann ganska fort och nu syns det knappt.

Sedan bjöds det på te och mackor och efter det somnade vi alla tre totalt utmattade, men väldigt lyckliga!

Nu har vi blivit en familj! :)

Conrad
Blandat, conrad 18 kommentarer

Den 30 april klockan 01:03 kom han, vår lille Conrad. Fortsättning följer… :D