is it a bird?
Blandat Inga kommentarer

Is it a bird? Is it a plane? No it’s 18 planes. :)

Samma ögonblick som rösten i TV sa att nu kommer dom i 400 km/h stack jag ut huvudet. Jepp det stämde.

blubb blubb
Blandat 2 kommentarer

Efter att akvariets sista invånare försvann i fredags har det nu börjat flytta in lite nytt folk. Får se om de trivs ihop. En av dem, Lille John, verkar faktiskt vara en riktig fena på att städa vilket verkar lovande. De nyinflyttade ställde upp på en liten gruppbild tagen med Lumix kameran DMC-LX3.

hajmat
Blandat, conrad 1 kommentar

Jepp idag fyller bloggen ett år. :)

Idag införskaffade jag ett gäng nya fiskar och plantor till akvariet. Sedan i fredags kväll har det varit helt tomt där.

Jo det var så att min paroonhaj Jan fick frispel och åt upp bästa kompisen Broder Tuck som var en leopardmönstrad snäll liten fisk jag haft sedan 2003. Han har säkert överlevt ett hundratal fiskar, grodor och salamandrar. Broder Tuck lyckades t.o.m. bli bästa polare med hajen.

Hajen åt upp alla fiskar men lämnade alltid Broder Tuck ifred. Jag har aldrig förstått hur Broder Tuck kunde klara sig så länge. Antingen var de bästa vänner eller så sparade hajen det bästa till sist.

Hur som helst, när jag kom hem från jobbet satt Broder Tuck inne i munnen på Jan. Hans lilla fena kämpade febrilt. Jag försökte bända upp käftarna på Jan för att dra ut Broder Tuck men det gick inte. Hajen Jan hade väldiga problem att svälja bytet. Han kunde inte stänga munnen. Dagen efter var det belly up för hajens del. Han hade begått kollektivt självmord och därmed helt tömt akvariet. Hur är det nu man brukar säga… den som gapar efter mycket…

Under tiden hängde lille Conrad nere i parken med de snygga brudarna och coolade sig.

prinsen av plaskis
conrad Inga kommentarer

Dagarna och nätterna smiter iväg i ett svart hål med en bebis här hemma och det blir extremt lite tid över för något.

Idag ville Conrad ha picknick nere i Plaskis. Han tyckte det var skönt att lämna lägenheten och komma ut en stund i det fina vädret. Det var så himla skönt att han somnade under en ek och vaknade inte förrän det var matdags.

Han har snackat med mig nu på kvällen. Han kunde härma ”aaahhh” och ”aaaooooo” efter mig. Sedan skrattade han. Pappa är stolt. :)