Fullgubbe i månen
Blandat 3 kommentarer

Gubben i månen var ganska intensiv igår kväll. Var tvungen att ta en snabb porträttbild på honom innan läggdags.

Det blev hyfsat detaljerat för att vara handhållet utan stativ tycker jag. Använde en 1D Mark IV, 70-200/2.8 samt en Sigma 2x extender. Det finns en något större version av bilden i albumet ”mixed”.

Gregory Crewdson
Blandat 2 kommentarer

Kan rekommendera ett besök på utställningen med fotografen Gregory Crewdson som går mellan 19 mars till 12 juni på Kulturhuset i Stockholm. Fri entré dessutom.

Jag, Hanna & Magoo spanade in bilderna idag. Grymt coola!

Jag känner tyvärr inte till särskilt många fotografer men hade råkat se en dokumentär om den här och hur han jobbade så jag ville passa på att kika på bilderna i lite större format.

Det är lite mer filminspelning över hans arbetsmetoder… typ 50 assistenter, filmljus överallt, lyftkranar, avspärrade kvarter, snökanoner, rök- och regnmaskiner. Jag tror att han har en något saftigare budget för sina plåtningar än de flesta. :)

Spiderholster Pro upgrade
Kamerautrustning Inga kommentarer

Om du köpt ett Spiderholster under 2009 eller 2010 finns det viktig information från tillverkaren.

Det har tydligen visat sig att en viss del slitits ovanligt fort och man kan gissa att någon kamera kanske rasat i backen på grund av detta. Därför har tillverkaren nu byggt en förbättrad version av denna del.

Om du köpt ditt spiderholster under 2009 eller 2010 kan man under en begränsad tid köpa denna nya förbättrade del för USD$15. Först gick man ut med att det skulle kosta USD$35. Jag beställde och betalade då men kort därefter ändrade man sig efter påtryckningar från kunder och det blev en refund på USD$20 för min del.

Det är inte första delen som Spiderholster uppgraderat och förbättrat sin produkt. Förra året (om jag minns rätt) fick alla kunder ett helt nytt bälte helt gratis på posten eftersom man kommit på en förbättring som gjorde att man behövde vidta ett trippelkommando för att öppna bältet. Kanske hade någon råkat öppna sitt bälte av misstag och tappat sin utrustning? Vem vet?

Hur som helst, det är ett riktigt serviceinriktat företag som bryr sig om sina kunder tycker jag!

Läs deras meddelande här.