superconrad
conrad Inga kommentarer

Idag busade jag och Conrad lite innan lunch. Han drog på sig sin fina stålmannen-outfit och satte sig tillrätta på sitt flygplan. Jag dammade av de gamla blixtarna och rullade ned den svarta fonden. Den intet ont anande superhjälten var full av förväntan.

Att behöva sitta still var tydligen hemskt. Att det sedan blixtrade och sprutade rök var tusen resor värre. Conrad blev på skitdåligt humör omedelbart så jag var tvungen att snabbt packa ihop prylarna igen efter endast ett par minuters blixtrande och trösta den lille herren med köttbullar & pannkakor istället.

Så snart hjälten förträngt hur hemskt det var kommer jag att göra ett nytt försök. :)

Back in town
Blandat, conrad Inga kommentarer

Åter igen på plats efter lite stekande sommaräventyr med familjen, både vid spanska Costa del Sol samt i det soliga Bergslagen. Veckorna skulle kunna sammanfattas med två ord: god mat.

Min envisa dator, som endast behagat starta när den känner för det (sedan ca 10 månader tillbaka… long story), har efter en vända till försäljaren fått ett sprillans nytt grafikkort och verkar nu starta varje morgon utan bråk! Grymt bra! Kan knappt fatta ännu vilken lyx det är att kunna starta datorn när jag vill. Tidigare kunde det ta flera dagar innan den behagade starta. Nu är det bara att börja gå igenom sommarens bilder.

Have a good one folks & keep shooting!