Vilket kamerahus?
Kamerautrustning 3 kommentarer

Funderar på om man eventuellt skulle skaffa sig ett nytt kamerahus i vår. Kan inte bestämma mig riktigt för hur jag ska göra. I nuläget använder jag den sedan länge pensionerade Canon 1D Mark IIN. Den är byggd som en stridsvagn och har snabb autofokus, egenskaper som jag tycker om hos en kamera. Ibland får jag ändå känslan av att det vore riktigt kul med något nytt! :)

Har småsneglat lite på Canon EOS 1D Mark IV som verkar trevlig, även om den har något år på nacken och är ganska dyr. Den känns iaf som en värdig ersättare till Mark IIN. Lite kul att man kan filma med de nya husen. Kanske passar fint nu när vi har Conrad här hemma!

Har inte riktigt koll på om Canon tänker släppa en massa nya kamerahus inom kort, något som kanske kan påverka både pris och tillgänglighet på Mark IV:an.

Någon med bättre koll som vet?

pixelstats trackingpixel

3 svar till inlägget “Vilket kamerahus?”

 1. Fotograf Sara Marklund säger:
  2011-01-30 kl 21:23

  Har hört rykten om en Canon EOS 5d mk 3 :-)

 2. MrJ säger:
  2011-01-31 kl 9:09

  Hej Sara! Tack för tipset! Det kommer inte bli helt lätt att bestämma sig… :)

 3. Mysmasken säger:
  2011-02-09 kl 13:44

  Vad kul att byxorna kom fram =)

Lämna en kommentar